Pulpe de pui in crusta crocanta

de diaconta in Pui, 13 Feb 2011 | 6619 vizualizari

 

Le-a venit iar randul pulpelor...umplute,dar pentru ca-i totusi frig le-am pus si o crusta crocanta.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui dezosate
  • pasta de branza Fricheso
  • carnat afumat
  • 3 oua
  • pesmet
  • faina alba
  • 200 gr cascaval
  • condiment pentru pui
  • ulei
  • lapte
  • marar ,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta crocanta:

Pulpele le-am avut dezosate,asadar le-am batut putin ,le-am condimentat si le-am lasat la frigider pana a doua zi.

Se ung pulpele cu crema de branza si deasupra se pun bucatele de carnat afumat putin prajite si verdeata.Se ruleaza.

Ouale se bat si se amesteca cu putina faina alba.Cascavalul se razuieste pe razatoarea cu gauri mari.

Pulpele se dau prin ou,apoi prin pesmet si iar prin ou.Se pun in tava si se presara cu cascavalul razuit.Eu am pus destul de mult cascaval,astfel pulpele vor avea la final o crusta crocanta.In tava punem bucatele de unt si putin ulei inainte de a aseza pulpele.

La final turnam putin lapte (1/2 cana) si le punem la cuptor aproximativ 30 de minute.

Au fost delicioase ,carnea moale la interior si crusta crocanta la exterior.

 

 

 

TIPS-URI

1

Cand batem carnea,o punem intr-o folie,evitam astfel ca aceasta sa se rupa si sa stropim peste tot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de ceapa