Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână

de Miha in Pui, 14 Apr 2009 | 9389 vizualizari

COMENTARII (9)

Bucataras 1

24.03.2009, 21:42

Aplauze pentru Mihaaaaaaa 278, care s-a hotarit sa se alature echipei Bucatarasilor. Bravoooo!

Oana 1

24.03.2009, 22:00

Miha, arata suuuper! de mult vreu sa incerc si eu aluatul cu bere pt. "ceva" pane Felicitari!

ANCA 1

24.03.2009, 22:58

arata super, imi ploua in gura

Flori 1

25.03.2009, 11:55

Pfiuuuuuuuu, ce bine arata!!!!

Miha 1

25.03.2009, 13:06

Multumesc din suflet tuturor! Pup!

elena1988 1

10.02.2011, 16:24

Panacris 1

11.12.2015, 10:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui