Pulpe de pui imbracate in bacon

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2015 | 4202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui inferioare
  • 8 felii bacon crud-uscat
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper macinat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui imbracate in bacon:

Pulpele de pui se spala si apoi se pun intr.in vas cu apa rece (punem apa cat sa le acopere) si un praf de sare.
Dam la foc si cand incepe sa fiarba ,spumam.
Lasam pe foc pana cand pulpele sunt bine fierte.
Scoatem pulpele din apa ,le stergem cu un prosop de bucatarie,le stropim cu ulei si apoi le condimentam cu sare,piper si cimbru.
Imbracam fiecare pulpa in parte in cate 2 felii de bacon.
Asezam pulpele pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor ,la 180 grade si tinem pana cand baconul este frumos rumenit.
Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui imbracate in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

14.10.2015, 22:56

Vai ce bunaciune Medisorule!

-Licurici- 1

15.10.2015, 10:21

Cat imi plac!

mirela0911 1

15.10.2015, 13:36

Gustoase rau!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza