Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker

de Bya Ralu in Pui, 11 Ian 2012 | 23197 vizualizari

COMENTARII (12)

alinutzika 1

12.01.2012, 00:21

bune si sanatoase!

deyutzky 1

12.01.2012, 01:39

victo_53 1

12.01.2012, 03:04

In tigaia Dry Cooker nu este nevoie sa pui apa iar apa care se formeaza in timpul coacerii se indeparteaza

Ina 1

12.01.2012, 07:55

Da, la aspectul asta n-am fost atenta In dry cooker nu pui nici apa, nici ulei. Important este sa nu deschizi des capacul. Oricum de la carne se lasa mai multa apa decat este nevoie. Iar carnea va rumeni mult mai frumos, daca nu avem mult lichid in tigaie
Ia sa incerci asa

MotanLaOale 1

12.01.2012, 09:04

adry88 1

12.01.2012, 10:25

place

Rocsi 1

12.01.2012, 11:07

ia sa vad cine imi face si mie cadou o tigaie din asta oricum mult mai sanatoasa papica facuta in ea!!

Bya Ralu 1

12.01.2012, 11:45

da este,orice iese bun in ea

Bya Ralu 1

12.01.2012, 11:46

ina am facut fara apa fara ulei si se cam ard...asa cu apa se fac mult mai bune si mai gustoase,se lasa pana scade apa si se rumenesc putin

Lau 1

12.01.2012, 11:48

bun

gaby_gabytza 1

12.01.2012, 12:52

gustos si apetisant

Bya Ralu 1

12.01.2012, 13:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la Dry Cooker