Pulpe de pui cu sos de soia la cuptor

de kamy in Pui, 9 Mar 2011 | 8696 vizualizari

 

Cu asta ne-a rasfatat ieri sotul....eu nu am miscat un deget...hihihi...ce bine a fost

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe pui
  • sos soia
  • cimbru
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare,piper
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de soia la cuptor:

Pulpele se spala,se sterg,se sareaza,se pipereaza,se presara cimbru,se pun 2-3 linguri de sos soia si se freaca bine.Se pun intr-un castron se acopera si se lasa de seara pana dimineata in frigider.

A doua zi se aseaza intr-o tava(fara zeama care si-au lasat-o in castron)se mai pune putin sos de soia peste pulpe,se pune o cana de apa in tava,se acopera cu o folie de aluminiu,si se baga in cuptorul incalzit in prealabil,ptr 20 min.Se indeparteaza folia,se pune usturoiul facut mujdei(usturoi zdrobit frecat cu putina sare si apa)cate putin peste fiecare pulpa si se da la cuptor pana se rumenesc pulpele si ramane putin sos.

Se serveste cu ce garnitura doriti.

Noi am papat cu piure si cativa cartofi "acordeon"pe care i-am pus in tava cu pulpele si muraturi,bineanteles.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de soia la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

kamy 1

09.03.2011, 21:35

mirela...de ce,draga mea?al tau nu te surprinde din cand in cand?

ela 1

13.03.2011, 17:30

harnic sot...

kamy 1

13.03.2011, 17:37

ela....de vreo 2-3 ori pe an

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare si ciuperci cu pui