Pulpe de pui cu pilaf de orez

de kamy in Pui, 13 Oct 2010 | 5948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe pui
  • 1 cana de orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • rollton de pui
  • curry

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu pilaf de orez:

Pulpele le-am spalat bine si le-am taiat in doua.Ceapa si ardeiul le-am taiat marunt,morcovul l-am ras.Intr-o cratita de tuci am pus putin ulei,am prajit pulpele,le-am scos si am pus legumele pe care le-am calit putin.Orezul spalat bine(am folosit orez cu bob lung) l-am pus peste legume,am adaugat 4 cani apa,rollton de pui,curry si pulpele.Am pus capacul si am bagat cratita in cuptor 1 ora.Cand am servit am presarat patrunjel proaspat peste orez.

Se serveste cu muraturi.

Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu pilaf de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi in sos de rosii cu vin