Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptor

de Patricia Iordache in Pui, 10 Mai 2013 | 12518 vizualizari

COMENTARII (38)

Satisfyyourcravings 1

10.05.2013, 11:30

Cred că au un gust tare bun!

Rocsi 1

10.05.2013, 11:36

Ce rumeniteeee

MonaMimi 1

10.05.2013, 11:52

Mirela Suba 1

10.05.2013, 12:27

fara cuvinte,superba reteta,o sa incerc si eu

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 13:56

Fetelor, sunt tare incantata ca va place preparatul, insa, meritul e pe jumatate al meu si jumatate este al bucatarasului Costeo, de la care am preluat reteta

Merisor 1

10.05.2013, 14:45

Ce frumos ai prezentat!
Si ce bune le-ai facut!

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 14:56

COSTEO 1

10.05.2013, 16:19

Arata foarte bine pot spune mai bine ca ale mele

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 16:33

Mie mi se par mai ok ale tale, dar pana la urma cred ca gustul e acelasi Merci pt reteta!

diaconta 1

10.05.2013, 21:38

tentant

Patricia Iordache 1

11.05.2013, 07:24

Dia...

Krystyan Trendy 1

14.11.2013, 08:20

gustoase pulpele

babi5 1

27.11.2014, 10:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui dezosate cu orez si legume la cuptor