Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback

de La Ancuta in Pui, 23 Sep 2011 | 8403 vizualizari

 

Nu mai stiti ce sa gatiti? Va dau o idee de pranz rapid si delicios "de te lingi pe degete".

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 3 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare, piper
  • Pentru cartofii Hasselback:
  • 4 cartofi
  • 60 g unt
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback:

Spalam pulpele si le taiem pe jumatate apoi le condimentam cu sare si piper. Amestecam mustarul cu uleiul de masline, sare, piper, cimbru si usturoiul pisat. Ungem bine pulpele pe toate partile cu amestecul de mustar iar apoi le asezam in tava unsa cu ulei.

Curatam cartofii si ii taiem, lasand baza netaiata. Condimentam cu sare si piper. Amestecam apoi untul moale cu usturoiul pisat, cimbru si sare. Umplem apoi fiecare crestatura cu unt aromat. Puteti folosi ce condimente doriti pentru aromatizarea untului. O alta varianta a cartofilor Hasselback puteti gasi aici.

Punem cartofii in tava alaturi de pulpe si dam la cuptor la foc potrivit, pana se rumeneste putin carnea. Intoarcem pulpele si mai lasam la cuptor pana se rumenesc.

Servim pulpele alaturi de cartofi si salata.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gainusa la tava cu piure de cartofi dulci si ciuperci