Pulpe de pui cu legume

de Bunica in Pui, 7 Feb 2013 | 3403 vizualizari

 

Pulpe cu legume in tigaia Dry Cooker preparat repede si foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui fara os
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • brocoli
  • baza Mirodenia (Fuchs)
  • praf de usturoi Kotanyi
  • verdeturi  italiene Kotanyi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume:

Pulpele se spala si se condimenteaza dupa gust(eu am folosit condimente Kotanyi).

Legumele spalate,sterse,taiate julien si cateva buchetele de brocoli si pun in tigaia incinsa, se pune capacul si se lasa la foc potrivit pentru 15-20 minute.

Dupa 10 minute carnea se intoarce.

A fost delicios preparatul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

Bunica 1

07.02.2013, 20:53

cu drag Rocsi

Zamfira 1

07.02.2013, 21:16

jolygina 1

08.02.2013, 04:34

delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui Mediterraneo