Indepartam pielea de pe pulpele de pui inferioare.
Curatam ceapa si morcovul, le spalam, apoi le taiem rondele (ceapa o taiem rondele mai subtiri, rondelele de morcov le taiem putin mai groase).
Asezam intr-o cratita ceapa si morcovul, punem deasupra lor ciocanelele, presaram sare si piper dupa gust, boabele de mustar, un praf de turmeric si adaugam apa cat sa acopere toate ingredientele din cratita.
Lasam sa fiarba la foc potrivit cca 20 min.
Adaugam hrisca clatita cu apa rece, amestecam din cand in cand si daca mai este nevoie completam cu putina apa. (hrisca mea a fiert in cca 15 min si n-a mai fost nevoie decat de cca 50ml apa).
Manacrea se lasa la foc pana scade apa si garnitura capata consistenta unui pilaf de orez.
La final presaram patrunjel verde tocat si servim.
Pofta buna!