Pulpe de pui cu ciuperci si morcovi

de JustLoveCookin in Pui, 3 Feb 2011 | 4469 vizualizari

 

Un exemplu de cina destul de rapida si in acelasi timp delicioasa.

 

INGREDIENTE

  •   Ingrediente:
  • 3 pulpe de pui
  • 400 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 pahar vin alb sec
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci si morcovi:

Calim in 1-2 linguri de ulei o ceapa si 2 morcovi.

Asezam deasupra pulpele  curate , uscate , frecate bine cu sare si piper. Acoperim partial cu un capac si le lasam pana se rumenesc pe ambele parti, dupa care turnam un pahar de vin alb sec si cateii de usturoi usor zdrobiti cu lama unui cutit.

Lasam vinul sa se evapore si punem si ciupercile.

Din graba,eu am folosit o conserva insa cu ciuperci proaspete totul va fi si mai delicios.Cand acestea din urma vor fi gata, deci in cateva minute, luam de pe foc si servim.

Aveti grija totusi, ca pielea crocanta pe cat e de buna, pe atat ingrasa. In rest, ce sa mai spun decat : s-aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe pane cu cartofi la cuptor