Pulpe de pui cu caşcaval pe pat de spaghete

de madi_marin in Spaghete, 1 Noi 2011 | 9974 vizualizari

 

Ceva bun şi rapid pentru astă seară....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 200 g spaghete
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 lingură pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu caşcaval pe pat de spaghete:

Pulpele se spală, se şterg, se ung cu ulei , se presară cu sare şi piper şi se pun la fript în tigaia grill. Se rumenesc pe ambele părţi.

Între timp se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când sunt gata, se amestecă cu pasta de tomate, 50 g caşcaval ras, sare şi piper.

Bucăţile de carne se pun pe spaghetele cu sos, se presară deasupra restul de caşcaval ras şi se da totul la cuptor pentru câteva minute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu caşcaval pe pat de spaghete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu legume si kaizer