Reteta am preluat-o de la Sylvia si a iesit foarte gustoasa.......................multumesc Sylvia!................te astept sa gusti si sa dai verdictul...................ha,ha,ha.
In alta ordine de idee ..................va rog daca se poate si daca va plac cele 2 retete ale mele un vooooooooooooot..................http://www.all-food.ro/concurenti.............va multumesc!
Cartofii, nu se curata, se spala bine,bine si se taie in sferturi.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se aseaza in vasul roman.Deasupra lor se aseaza pulpele de pui condimentate in prealabil cu sare, piper, oregano, boia.Se mai adauga boabe de piper , cateva foi de dafin,3-4 linguri cu apa si se stropeste totul cu putin ulei de masline .Sylvia nu a adaugat apa in schimb eu am adaugat putina, foarte putina.
Se da la cuptor iar dupa circa 15 min am scos si am adaugat cateva rosii cherry.Se lasa sa se rumeneasca bine.
Se serveste calda alaturi de o salata.................este tare,tare buna.
Pofta buna!