Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

de lucy2002 in Pui, 18 Iul 2019 | 1554 vizualizari

 

Ceva rapid, simplu si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe
  • 2,500 kg cartofi
  • usturoi granulat
  • rozmarin
  • boia dulce
  • delikat de pui
  • piper
  • sare
  • cateva linguri de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi la cuptor:

Pulpele se trec printr-un jet de apa si se spala.

Cartofii se curata de coaja, se spala si te taie in bucati potrivite( taiati in patru)

Condimentam cartofii cu: sare , piper, delikat de pui, usturoi granulat, rozmarin , paprica dulce si cateva linguri de ulei, la fel procedam si cu pulpele.

 Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam cartofii si pulpele si le dam la cuptorul preincalzit la o temperatura de 190 grade, pentru 45 minute sau pana cand sunt patrunse pulpele.

Se servesc cu salata sau cum va place voua...POFTA BUNA!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

lucy2002 1

18.07.2019, 21:04

Multumesc tuturor!

Rocsi 1

18.07.2019, 21:19

Oricand ma inscriu la o portie, pentru ca totul este pe gustul meu!

lucy2002 1

18.07.2019, 21:43

Cu mare drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu piept de pui