Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Simplu, gustos si satios!
Spalam pulpele si le taiem pe jumatate (se pot lasa si intregi). Cartofii curatati si spalati ii taiem in bucati potrivite. Condimentam pulpele si cartofii cu boia, busuioc, oregano, sare si piper dupa gust. Intr-o tava asezam cartofii si peste ei pulpele de pui.
Turnam apa (supa) cat sa acopere cartofii si dam tava in cuptorul incins in prealabil, pentru circa o ora. Se mai adauga apa(supa) daca este nevoie. Se servesc calde, alaturi de o salata, muraturi sau sos tzatziki (in cazul meu).
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola