Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

de adry88 in Pui, 19 Aug 2011 | 5854 vizualizari

 

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa
  • condimente pentru pui
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi la cuptor:

Mod de preparare pentru Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

carnea se spala,se taie si aseaza in tava

cartofii se curata, se taie si se spala, se adauga in tava

se piseaza usturoiul,se adauga in tava

se condimeteaza, se adauga apa, uleiul si se da la cuptor pana se rumeneste

noi am servit cu salata de varza

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (8)

Cris2711 1

19.08.2011, 15:51

Rocsi 1

21.08.2011, 17:11

este si varza alaturi,numai bune de papat

Bucataras Medi 1

22.08.2011, 12:32

bune pulpitele................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la Dry Cooker