Un pui excelent facut la vasul roman
Puiul se spala bine si se lasa deoparte sa se usuce de apa.
Intr-o tigaie punem nautul scurs de zeama, ceapa taiata feliute si putin ulei de masline.
Punem si broccoli spalat si taiat in bucati mai mici,apa cat sa acopere, sare si piper si lasam putin sa fiarba pana cand scade apa.
La sfarsit se adauga cateva frunze de menta.
Condimentam puiul pe ambele parti, il crestam si il umplem cu compozia de naut si broccoli,ce ramane se pune in vasul roman, iar deasupra punem puiul umplut.
Punem apa,acoperim cu capac si dam la cuptorul preincalzit pentru circa 1:30 minute, intre timp se mai completeaza cu apa daca este nevoie si se intoarce puiul pe partea cealalta.
Cand timpul a scazut, scoatem capacul si lasam sa se rumeneasca circa 20 minute.
Se serveste cald cu umplutura de naut si sos de usturoi.