Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2013 | 4249 vizualizari
Merisor 1
Dea_Dea 1
Pfff facem schimb Meri ? Eu iti dau deasta tu imi dai paine daia cu iaurt
Dea, aia e mancata demult
deyutzky 1
Bucataras Medi 1
delicios!
MotanLaOale 1
adry88 1
bun bun
Strawberries thoughts 1
Suna delicios, insa am o intrebare: ce fel de miere ai folosit? Stiu ca exista un fel de miere speciala care se poate folosi la gatit. Din cate stiu eu, mierea normala, la temperaturi mai mari de 40 de grade, este toxica. Multumesc
Cris2711 1
Iulia , eu am folosit miere de casa, nu speciala, si oricum nu lasi mult numai cat sa se inmoaie sa acopere putin pulpele
Meri nu-i nimica ca si asta e mancata de mult
babi5 1
Rocsi 1
Maine vin la masa
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 22:09
de Bucataras 6
pe 28.06 la 15:45
pe 28.06 la 15:15
pe 28.06 la 10:59
de Retete_gustoase 1
pe 27.06 la 18:14
9 comentarii
4 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
vasimur
Rocsi
oswaldandrei2003 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1353 puncte
oanapl 7
1012 puncte
Constelatialeu 9
1007 puncte
RODIMUR 8
973 puncte
Panacris 9
345 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!