Pulpe de iepure cu legume la cuptor

de Dulciuri cu Georgiana in Iepure, 6 Mar 2016 | 6042 vizualizari

COMENTARII (16)

Rahela Velicu 1

06.03.2016, 11:30

hmm, bune

diaconta 1

06.03.2016, 11:44

Ce bunatate

MotanLaOale 1

06.03.2016, 11:53

bune bune

Bya Ralu 1

06.03.2016, 11:53

delicioase

reisnaor_2006 1

06.03.2016, 12:06

Gherca Daniela 1

06.03.2016, 12:46

Merisor 1

06.03.2016, 12:57

Papa buuuuun!

Zamfira 1

06.03.2016, 13:11

Bunica 1

06.03.2016, 14:12

Vin la masă!

mirela0911 1

06.03.2016, 16:54

Tare bine arata!

Dulciuri cu Georgiana 1

06.03.2016, 17:02

Multumesc frumos!

elucubratiiculinare 1

06.03.2016, 20:00

foarte bun iepurasul

Dulciuri cu Georgiana 1

06.03.2016, 20:14

anca_rm 1

07.03.2016, 09:24

un iepure cu multe legume , imi place

Dulciuri cu Georgiana 1

07.03.2016, 09:46

MVMih 1

03.05.2016, 10:36

Buna dimineata. Ehhh. Asta da bunatate! ...Dar Georgi de ce doar 3 pulpe de iepuras. Cand am zis sa alerg si eu dupa el....saracul e doar in 3 picioare! O zi buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iepure în sos de muștar