Pulpe de curcan pane

de nadina73 in Curcan, 7 Apr 2010 | 5995 vizualizari

 

super bune,daca sant facute la foc mic sa fie patrunse bine

 

INGREDIENTE

  • 3pulpe de curcan nu foarte foarte exagerat de mari
  • 3 oua
  • faina alba
  • sare,piper
  • putin praf de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan pane:

Se curata bine pulpele si eu le tai in 3 ca sant mari nu foarte mari dar oricum sa se patrunda bine ,apoi se sareaza si se puipereaza si eu pun si putin praf de usturoi dupa care se lasa putin sa intre sarea in ele

Se dau prin oul batut apoi prin faina alba de 3 ori prin ou si de 2 ori prin faina poi se prajesc in ulei la foc foarte mic si cu capac aproximativ 25 -30 minute bune pentru o tura la prajit sa se patrunda bine si se intorc din cand in cand

Se cresteaza din loc in loc cu cutitul sa se patrund bine pana nu le prajim

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din pulpe de curcan