Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

de Gherca Daniela in Curcan, 7 Ian 2016 | 5269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan
  • 4 catei usturoi
  • 4 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1 cana de apa minerala
  • rosii chery
  • jumatate de ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 cub de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu mustar la cuptor:

Pulpele le spalam in apa rece, apoi le stergem, le curatam de piele si le crestam din loc in loc.

Pentru sos: Usturoiul il pisam bine cu sare, ulei si mustarul, iar pasta rezultata ungem pulpele pe toate partile.

Intr-o tava unsa cu unt punem pulpele si le asezonam cu legumele mentionate.

Adaugam si apa minerala apoi punem capacul la tava sau daca nu aveti o inveliti in folie de aluminiu.

Dam tava la cuptor pentru jumatate de ora, dupa care dam deoparte capacul/folia de aluminiu si mai lasam in cuptor pana cand pulpele s-au rumenit frumos.

Se pot servi cu orice salata si garnitura!

Noi am servit cu salata de andive si rosiile chery coapte din tava!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

08.01.2016, 09:02

Ce bună trebuie să fie!

dantes 1

09.01.2016, 14:08

Bune!

Stefania1964 1

25.01.2016, 15:24

ce rumene si bune sunt

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in sos de vin si ciuperci