Pulpe cu ou la cuptor

de adry88 in Pui, 14 Apr 2012 | 5106 vizualizari

 

M-am inspirat de la Miha numai ca eu nu am avut suficient cascaval in casa

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • 2 oua
  • 2-3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu ou la cuptor:

Pulpele le condimentam dupa gust, oule le batem bine cu sare, adaugam pesmet. Cascavalul il dam prin razatoarea cu ochiuri mari. Fiecare bucata o trecem prin oul cu pesmet si o trecem si prin cascaval. Asezam fiecare bucata in tava tapetata cu hartia de copt si o dam la cuptor pana se rumenesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu ou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Mihaela11_jo 1

15.04.2012, 21:38

Sarbatori Fericite!

adry88 1

15.04.2012, 22:45

multumesc la fel

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 11:35

bun,bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de mustar si usturoi