Pulpă de porc umplută cu carne tocată şi caşcaval

de botcrina in Porc, 10 Ian 2012 | 6961 vizualizari

COMENTARII (12)

mena29 1

10.01.2012, 21:55

Bine ai venit in randul bucatarasilor!

diaconta 1

10.01.2012, 22:02

bun venit
arata bine preparatul

Ubulika 1

10.01.2012, 22:04

welcome

MIUTA 1

10.01.2012, 22:26

Foarte bine arata

Lorra 1

10.01.2012, 23:21

papa bun

botcrina 1

11.01.2012, 10:56

multumesc

deyutzky 1

11.01.2012, 10:57

cred ca e tare buna bun venit

botcrina 1

11.01.2012, 10:57

multumesc tuturor

Rocsi 1

11.01.2012, 11:07

bine ai venit!!!

MotanLaOale 1

11.01.2012, 13:18

bun bun

adry88 1

11.01.2012, 13:19

place

alinutzika 1

11.01.2012, 23:41

un deliciu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]