Pulpa de porc si orez la tuci

de Constelatialeu in Porc, 27 Apr 2014 | 3650 vizualizari

COMENTARII (26)

Rocsi 1

27.04.2014, 18:56

Pe placul meu ai gatit

Bucataras Medi 1

27.04.2014, 19:08

wow..............la tuci.........ce bunaciune.......mmm.

Constelatialeu 1

27.04.2014, 19:09

Io cu tuciu,mai imi trebuie caruta cu coviltir si pot sa plec in lume...

Dea_Dea 1

27.04.2014, 19:11

Daca n-ai coaste nu vreau

Lia_ 1

27.04.2014, 19:11

cu porcu', normal! da, buuuuun

alilianaa 1

27.04.2014, 19:11

Ai pus si un cactus alaturi ...sa nu cumva sa ne apropiem de farfurie..

xana 1

27.04.2014, 19:13

Super bun!!

Bunica 1

27.04.2014, 19:17

Bun trebuie sa fie ,Cleme! Ai stat la foc afara sau pe aragaz?

Constelatialeu 1

27.04.2014, 19:20

Buni ,la aragaz,dar tare imi e dor sa stau la foc afara...dar inca sunt bolnava...

Bya Ralu 1

27.04.2014, 19:38

bun bun

Mitinita 1

27.04.2014, 19:56

ce bunatate

deyutzky 1

27.04.2014, 19:56

yum yumm

Lorra 1

27.04.2014, 19:58

O combinatie perfecta !

Valclaudia 1

27.04.2014, 19:59

crima si pedeapsa aici la tine!

T I M E A 1

27.04.2014, 20:09

buna mancare

babi5 1

27.04.2014, 20:25

simonacallas 1

27.04.2014, 20:29

Cum sa pice greu? Cea mai buna leguma e porcu' Esti ingenioasa, imi place cum ii "aburesti" Brava brava

Constelatialeu 1

27.04.2014, 20:44

Multumesc,dragilor !
Simona,mie nu-mi pica greu,pentru mine carnea de porc e cea mai buna...

Micutza Luana 1

27.04.2014, 21:13

Merisor 1

27.04.2014, 21:31

Ce papa bun ai facut!

MotanLaOale 1

27.04.2014, 21:33

bun bun

mihaelar63 1

27.04.2014, 22:27

Foarte subtila Ckeme !~Si eu am observt cactusul ca o averizare , dar ,ai apoi descoperi si floarea !!! Cat despre tuciul fermecat .... sunt sigura ca mancarea peparata in el are un plus de savoare

Alexandra Burz 1

27.04.2014, 23:14

laura_n 1

28.04.2014, 16:23

buna tare mancarea facuta la tuci si eu am unul

- Andreea - 1

28.04.2014, 17:46

Delicioasa mancarea ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa