Pulpa de porc marinata in vas de lut

de Bya Ralu in Porc, 14 Dec 2015 | 4804 vizualizari

COMENTARII (40)

Bya Ralu 1

14.12.2015, 20:51

mery vi singura la masa?

Bya Ralu 1

14.12.2015, 20:51

dania multumesc

Bya Ralu 1

14.12.2015, 20:52

te astept rocsica draga cu deschide

Andra_Constantinescu 1

14.12.2015, 22:12

Mmmm...ce bine arata!

Gicuta 1

15.12.2015, 09:23

anca_rm 1

15.12.2015, 09:40

o bunatate aromata , ce buna este

Ksenya 1

15.12.2015, 09:45

buuun!

Bya Ralu 1

15.12.2015, 11:01

andra multumesc

Bya Ralu 1

15.12.2015, 11:01

gicuta

Bya Ralu 1

15.12.2015, 11:01

anca

Bya Ralu 1

15.12.2015, 11:02

ksenya multumesc

Panacris 1

15.12.2015, 16:24

Bya Ralu 1

15.12.2015, 21:28

Catalina L 1

16.12.2015, 07:29

Bya Ralu 1

20.12.2015, 13:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Porc cu legume si orez salbatic