O fripturica delicioasa, cu siguranta o sa va lingeti degetelele :D, pentru ca la cat este de bun acest sos, nu veti mai folosi furculita si veti apela direct la degete :)
Va recomand aceasta friptura pentru masa de Craciun, nu o sa regretati.
Pulpa de porc se spala, se taie felii de grosimea unui deget ( nu taiati degetul felii :D ci carnea ).
Din mustar, bulion, ulei sare, piper si cimbru se face un sos, amestecandu-se toate ingredientele intr-un bol.
Feliile de carne se pun in acest sos/dresing si se lasa cel putin o ora la marinat, de preferat la frigider sau intr-un loc racoros.
Se aseaza carnea intr-o tava, peste care se toarna sosul ramas, apa cat sa acopere carnea ( ~ 2 pahare, daca nu este de ajuns mai puneti ).
Se da la cuptorul preincalzit cca. 1 ora.
Se verifica din cand in cand, si se stropeste cu jiul din tava ( jiu = sosul ) .
Daca este nevoie se intoarce pe cealalta parte.
Cand carnea este aproape gata stropim cu vin.
Mai lasam 5- 10 minute si scoatem tava din cuptor.
Se serveste alaturi de orice doriti.
Pofta buna!!!!