Pulpa de porc la cuptor - 300 !

de MotanLaOale in Porc, 5 Ian 2013 | 7204 vizualizari

 

Si asa, asa, incet dar sigur, am ajuns si la reteta cu numarul 300 alaturi de voi!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 50ml ulei
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor - 300 !:

Bucata de pulpa se curata de grasime si pielite, se presara cu sare, piper si boia si se lasa in frigider o ora.

Se scoate din frigider si se prajeste in ulei pe toate partile 3-4 minute pana prinde crusta.

Se pune intr-o tava cu uleiul in care s-a prajit si se pun si morcovii curatati si taiati.

Se pune o cana de apa, se mai presara sare, piper, boia si se introduce in cuptor pentru 2 ore.

Se intoarce din cand in cand si se unge cu zeama din tava pana este facuta si se rumeneste frumos.

Se scoate din cuptor, se lasa 5 minute, se feliaza si se poate servi cu garnitura de morcovi care sunt o nebunie!

Eu am mancat-o si cu sos de gutui!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor - 300 !" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

MotanLaOale 1

07.01.2013, 23:45

Constelatialeu 1

13.01.2013, 19:58

Bine ca am mancat,m-am invatat minte,nu mai intru aici fara sa am stomacul plin...

MotanLaOale 1

13.01.2013, 20:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in folie