Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat

de gaby_duceag in Porc, 15 Ian 2012 | 10892 vizualizari

COMENTARII (117)

gaby_duceag 1

21.01.2012, 15:37

daca iese bine pun tortul daca nu..canci))

diaconta 1

21.01.2012, 15:39

ce-i aia canci?

diaconta 1

21.01.2012, 15:40

cre'ca nu-i acasa Cezar sa-l orneze

gaby_duceag 1

21.01.2012, 15:45

cum le stii tu pe toate
exact asta vorbeam cu adina acu'

Adinuta 1

21.01.2012, 15:46

hahahaha!!!!!!!! extraordinar!

Cris2711 1

21.01.2012, 15:49

intuitia

diaconta 1

20.12.2012, 15:17

diaconta



15.01.2012, 21:09 | Modifica
Deci carnatul tau a fost "ascultator" si a intrat cu usurinta am notat si ca "daca-i mai moale,il introducem nitel la congelator" asa ca sa se-nvete minte
n-am prea inteles daca dimensiunea pulpei se refera la grosime ori la lungime,ori daca-i mai aproape de glezna,ori de genunchi
parc-as face si eu da' cine sa manance?si nu tin nici post acuma
No,da' cine m-a pus sa vin aici,acuma am atatea probleme de dezlegat,ca parca vad ca n-o sa ma lamuresti

diaconta


15.01.2012, 21:15 | Modifica
pai o fi de la ...pulpa ca si pe mine m-ar fi durut dupa asa festin


diaconta


15.01.2012, 21:24 | Modifica
bine,dar mie asa mi s-a spus ca,daca nu inteleg ceva,e mai bine sa intreb despre ce este vorba ca poate o sa-mi fie folositor pe viitor



diaconta



15.01.2012, 21:26 | Modifica
si mi-a mai zis mie cineva ca,daca nu m-am cumintit pana acum,de-acu' slabe sanse
de ce o fi zis asa?
m-or fi vaccinat si n-am stiut?


ela

15.01.2012, 21:28
Dia,incepe sa ma doara si pe mine capul


gaby_d



15.01.2012, 21:28
)))).
ma, deci ce vrei, clar si concis, sa stii?))

diaconta


15.01.2012, 21:30 | Modifica
adica n-am fost destul de explicita?
de fapt nu stiu ce-am vrut ca m-ati incurcat acuma


gaby_d

15.01.2012, 21:31
auzi))
hai sa iti explic
deci, scrie in reteta 3 carnati da' se vad bagati numa' doi.
stii de ce?
unul e bagat prin spate, pe mijloc
ps. atat ti-a trebuit ))

diaconta


15.01.2012, 21:33 | Modifica
bine nu mai fac pulpa de-asta,ca nu stiu precis cum sa fac si carnatii mei sunt la congelator de ceva vreme,iti dai seama ca's tepeni rau si la ora asta,de unde pulpa

diaconta


15.01.2012, 21:34 | Modifica
da' l-ai bagat tu sau ti-a trebuit ajutor,ca io's singura pe-acasa

gaby_d

15.01.2012, 21:34
ma..nu mi-a trebuit ajutor, in bucatarie ma descurc singura)))))

diaconta

15.01.2012, 21:35 | Modifica
Asaaaaaa? nu de alta dar pare cam complicat pentru o femeie nepriceputa si daca-i si fecioara,nu prea stie de-astea
diaconta

15.01.2012, 21:36 | Modifica
si m-ai lamurit cu carnatii,da' de pulpa nu zici nimic?


ela

15.01.2012, 21:39
Dia,m-ai ametit de cap


diaconta

15.01.2012, 21:39 | Modifica
nu daaaaaaaaaaa ca ma duc sa muncesc ceva util societatii

diaconta

15.01.2012, 21:40 | Modifica
Io Ela???/ pai tu nu vezi cum ne-a imbarligat fata asta?in loc sa puna si ea o reteta clara sa stim si noi sa facem,asta parca-i integrama
asa mult vorbeam eu,ma????

gaby_duceag 1

20.12.2012, 15:21

am vazut pe facebook ca ai scris si-am recitit si eu totul
..am aveam impresia ca ne-am obraznicit acu', de curand, da' tot asa eram ))

gaby_duceag 1

20.12.2012, 15:22

"Io Ela???/ pai tu nu vezi cum ne-a imbarligat fata asta?in loc sa puna si ea o reteta clara sa stim si noi sa facem,asta parca-i integrama ")))))))))))))))))))))))))))))

diaconta 1

20.12.2012, 15:28

inca parca ne-am mai revenit un pic tu Gaby,ca eram chiar de groaza )))))))))

gaby_duceag 1

20.12.2012, 15:29

crezi tu?

Alexandru29 1

10.04.2013, 00:46

Arata foarte bine felicitari

babi5 1

07.06.2013, 15:23

Constelatialeu 1

07.11.2013, 14:07

M-o mancat undeva ,ca mai bine ma scarpinam decat sa intru aici....

diaconta 1

07.11.2013, 14:15

Cleme,daca tot ai intrat,sa citesti si comentariile,ca acolo scrie cum s-a intamplat cu introducerea carnatului

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 16:58

apetisanta

Alexandra Burz 1

15.01.2014, 22:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc cu ceapă preparată în vasul Zepter