Pulpa de porc glazurata

de getix in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2012 | 6049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg - 2 kg pulpa de porc cu grasime
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri miere
  • 2 portocale
  • 50 g unt
  • sare, piper
  •  busuioc
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc glazurata:

Se spala carnea bine si se tamponeaza cu un servet . Se cresteaza  in adancime  pe lungime si pe latime, apoi  se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Intr-un castron se amesteca mierea,  mustarul si sucul de la cele  doua portocale .Se aseaza pulpa de carne in tava cu unt si se unge cu aceasta  compozitie. Se lasa la cuptor la foc moderat  circa 2 ore. Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc glazurata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

getix 1

03.02.2012, 08:50

va multumesc pt aprecieri

MotanLaOale 1

16.05.2012, 10:54

La multi ani!

getix 1

19.05.2012, 08:25

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]