Pulpa de porc coapta in bere, cu cartofi

de katty in Porc, 26 Noi 2017 | 3181 vizualizari

COMENTARII (16)

RODIMUR 1

26.11.2017, 12:51

N-am gătit nimic în bere, până acum, dar cred că nu are cum să fie decât gustos!

MotanLaOale 1

26.11.2017, 13:05

Constelatialeu 1

26.11.2017, 13:13

Daca-i porc, hop si eu.... ;-bd

xana 1

26.11.2017, 13:31

mirela0911 1

26.11.2017, 13:31

Oooo, ce rasfat!

Catalina L 1

26.11.2017, 15:57

foarte buna

vasimur 1

26.11.2017, 16:09

miki_a 1

26.11.2017, 16:22

Ce bunătate!

Rahela Velicu 1

26.11.2017, 19:14

Super!

Ancutsa 1

26.11.2017, 19:32

Fooaaarte bun!!

Rocsi 1

26.11.2017, 20:01

Mmmm, suna bine!

mihaelar63 1

26.11.2017, 20:52

Ai cuvantul meu de pioner , ca-mi place !!! Foarte buna combinetie de ingrediente/ condimente !!!! Am sa prepar sie eu

loredanaaa 1

26.11.2017, 22:09

Bun

katty 1

26.11.2017, 22:48

Mihaela nu o regreți, e super!

oanapl 1

26.11.2017, 23:13

ce bine arată! Îmi plouă în gură!

dantes 1

30.11.2017, 09:12

Buna!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Masa voinicului