Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot

de katty in Slow Cooker, 4 Iul 2021 | 3761 vizualizari

 

Pentru ca imi propusesem sa gatesc o pulpa de miel dar nu aveam atata curaj sa pornesc cuptorul pentru mult timp am pregatit la Crock-Pot. A iesit o bunatate de friptura moale si aromata.Am servit-o cu cartofi la cuptor si un sos de usturoi si iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • oregano
  • cimbru
  • piper cu usturoi
  • boia dulce
  • 150 ml vin roze
  • 1 lingura ulei
  • cartofi la cuptor si sos de usturoi pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot:

Curatam pulpa de piei si grasime si o crestam din loc in loc. Presaram condimentele peste ea, apoi uleiul si o masam bine. Asezam pulpa intr-un vas incapator si turnam vinul. Acoperim cu folie de aluminiu si o dam la frigider pentru 24 de ore. Ocazional intoarcem pulpa pe partea cealalta, astfel incat sa stea toata in vin.

Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe slow pentru 4 ore si asezam pulpa impreuna cu zeama lasata. Dupa ce timpul a trecut putem sa o punem 5 minute la cuptor pentru a se rumeni frumos. Servim friptura cu cartofi la cuptor sau alte legume, dupa preferinta si sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana lenesa la slow cooker Crock-Pot