Friptura de miel

de Panacris in Oaie, 14 Apr 2012 | 10502 vizualizari

 

Felul principal!;)

 

INGREDIENTE

  • pulpe de miel
  • ulei de masline
  • sare aromata cu rozmarin si usturoi
  • vin rosu Merlot
  • foi de dafin
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Pulpele se curata de grasime, se spala si se aseaza in tava. Se stropesc cu ulei, se presara sarea aromata, rozmarin si putin piper, se adauga foile de dafin si 1 litru de vin merlot. Se lasa peste noapte la macerat, la rece.

A doua zi se scot pulpele din bait, se pun la cuptor intr-o tava la foc puternic cca. 15  minute, cat sa prinda crusta. Apoi se adauga vin rosu si apa in cantitati egale, se acopera cu foaie de pergament si se lasa la foc mediu, cca. 30 de minute.

Se serveste acompaniata de cartofi natur, salata verde si un vin rosu, evident ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar