Papricas de miel cu smantana

de mihaelar63 in Oaie, 7 Iun 2012 | 7546 vizualizari

 

Eu din mielul de primavara de obicei fac o friptura de paste , o tocanita cu multa verdeata . Dar personal cel mai mult imi place papricasul cu smantana .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de miel cu os
  • 3 linguri pasta ardei rosu
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1pahar smantana
  • 100 ml untura
  • sare
  • piper
  • Patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de miel cu smantana:

Portionati spalati cotletul de miel

Prajiti in untura pana devine rumen .

Adaugati sare, ceapa tocata, ardeiul cuburi si pasta de ardei .

Inabusiti sub capac  adugand o cana cu apa pana carnea e patrunsa .

Adaugati smantana, piper si asezonati cu verdeata si sare .

TIPS-URI

1

Garnitura ideala este mamaliguta dar merg si pastele .

2

Nu uitati de o salata de varza verde proaspata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de miel cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mamaieelena 1

08.06.2012, 08:51

vin si eu la o portie

diaconta 1

08.06.2012, 09:13

N-am mancat niciodata papricas de miel

_Alina_ 1

08.06.2012, 10:18

Cred ca e tare bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu ghimbir si ceapa rosie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver