Pulpa de miel cu ceapa si usturoi verde

de Ina in Oaie, 5 Iun 2013 | 9146 vizualizari

 

In caz ca va era dor de miel... :))

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de spate , de miel
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3 fire de usturoi verde
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel cu ceapa si usturoi verde:

Spalam pulpa de miel in apa rece si o asezam intr-un vas termorezistent, uns cu ulei. Presaram sare, piper, stropim cu vin , apoi acoperim cu ceapa si usturoiul verde, tocate in bucati marisoare. Maciulia de la usturoi o portionam in 2-3 bucati si o indesam in buzunarase  facute-n carne cu ajutorul unui cutit.

Adaugam in vas un pahar cu apa rece si bagam totul la cuptor pentru cca 60 minute, avand grija sa intoarcem friptura pe toate partile, pentru a se rumeni uniform.

Servim cu salata verde. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu ceapa si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor, cu legume caramelizate pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver