Pulpa de curcan rumena

de mihaelar63 in Curcan, 10 Feb 2010 | 12479 vizualizari

COMENTARII (17)

rivka 1

10.02.2010, 23:04

nota 100 .

Miha 1

10.02.2010, 23:04

Si eu!

ela 1

10.02.2010, 23:05

te-ai pus pe treaba serios,nu te joci cu bietele animale,ba iepure,ba curcan

ionix 1

10.02.2010, 23:07

mie-mi place la nebunie curcanul la cuptor... delicios

mihaelar63 1

10.02.2010, 23:10

hi , hi , ela , e saptamana de facut de cap la bucata rie . acum ne facem poftele ca de luni incepe postul

rivka 1

10.02.2010, 23:10

nu am mai cumparat curcan de vreo 2 ani! am avut o perioada de vreo 2 cand mancam aproape numai carne de curcan, piept su pulpe gaseam made in turcia, dar ma saturasem apoi de el.

e cazul sa cumpar iar.

arata fenomenal.

ela 1

10.02.2010, 23:12

eu incerc sa slabesc,ma cam uit doar la pozedar maine cred ca mananc o felie de tort...

mihaelar63 1

10.02.2010, 23:12

rivka da-i bataie
la tigaie

Oana 1

10.02.2010, 23:23

Mihaela, si tu ma torturezi rau arata asa de bineee

mihaelar63 1

10.02.2010, 23:33

da Oana , dar cine are mijlocel tras prin inel eu precis nu

madi_marin 1

11.02.2010, 09:14

nici eu nu prea mai am mijlocel, asa ca ma bag la o ciozvarta de carnita.....

mihaelar63 1

11.02.2010, 10:12

vai dar ce buna a fost chiar si rece

Nicolae 1

11.02.2010, 10:29

bineeeeeeeeeee...............

ramo_cata 1

11.02.2010, 16:36

Bunica 1

12.02.2010, 19:59

Multam fain ! A fost auzi! Ce inseamna ca a fost ? Ce , pentru noi nu a mai ramas o ciosvarta ? Hmmmm !

Sylvia 1

12.02.2010, 20:31

Excelent arata

mihaelar63 1

13.02.2010, 00:37

mai am una in congelator , asa ca n-a fi bai , mai facem

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan