Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur

de Merisor in Curcan, 24 Ian 2013 | 4811 vizualizari

 

Pentru un pranz satios!

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg cartofi
  • Apa
  • Sare
  • 50 gr unt
  • Patrunjel verde
  • Ulei de masline
  • Oregano
  • Cimbru
  • Piper macinat
  • Boia de ardei dulce
  • Busuioc
  • pulpe mari de curcan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur:

Intai am fiert pulpele de curcan in putina apa cu sare, doar pana s-au patruns putin, apoi le-am scos si am adaugat cartofii curatati, spalati si taiati cubulete.

 Din condimente si uleiul de masline am facut o pasta cu care am uns pulpele de curcan, apoi le-am impachetat pe fiecare in folie de staniol si le-am introdus la cuptor pentru 35 de minute la 200 grade.

  Cartofii cand s-au patruns, i-am scurs de apa, am tapetat o forma de tarta cu unt si i-am asezat in ea.

Am presarat peste ei busuioc si patrunjel tocat, am asezonat de sare si am mai pus bucatele mici de unt din loc in loc.

Am asezat pulpele deasupra, am acoperit cu un capac si am mai dat asa la cuptor pentru 10 minute.

Am servit alaturi de muraturi.

Spor si pofta sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Satisfyyourcravings 1

24.01.2013, 20:19

Arată super!

Merisor 1

24.01.2013, 21:47

sebirizescu 1

25.01.2013, 16:25

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut cu mozzarella si legume