Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii

de La Ancuta in Curcan, 1 Dec 2010 | 9704 vizualizari

COMENTARII (38)

RuxyRux 1

01.12.2010, 22:26

MotanLaOale 1

02.12.2010, 11:48

La Ancuta 1

02.12.2010, 18:31

MotanLaOale

lilik 1

03.12.2010, 00:57

intr-un final am ajuns si eu dar cred k l-au papat pe tot fetele astea....f bun

La Ancuta 1

03.12.2010, 09:17

Lilik o sa mai fac si te servesc pe tine prima

MIUTA 1

03.12.2010, 15:25

super,super cinci furcu

epurasha2bb 1

03.12.2010, 15:44

5f! ce bun si satios!

La Ancuta 1

03.12.2010, 18:27

Multumesc Miuta

La Ancuta 1

03.12.2010, 18:28

Multumesc Roberta. A fost foarte bun, mi-a placut mult cum a iesit sosul

Sylvia 1

03.12.2010, 19:12

wow cum arata trebuie as fug la bucatarie ca mor de foame

La Ancuta 1

03.12.2010, 21:47

Multumesc Sylvia si pofta buna

nadina73 1

05.12.2010, 03:56

super

La Ancuta 1

06.12.2010, 01:13

Multumesc Nadina. A mers perfect cu galustele cu ciuperci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor