Pulpa de curcan la cuptor cu legume

de adasev12 in Curcan, 14 Sep 2010 | 23735 vizualizari

 

pur si simplu am pus ce i-a trecut mie prin cap...i a iesit cam asta....
proportiile le-am pus dupa capul meu, se pot modifica in fc de necesitati...

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan superioara cu tot cu os
  • 3 cartofi,
  • 2 morcovi,
  • un dvlecel,
  • 3 rosii
  • 200 g ciuperci congelate
  • 3 fire de ceapa verde
  • codimente pt friptura, sare, piper, oregano, cimbru, usturoi
  • un pahar de vin alb( optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor cu legume:

pulpa de curcan se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare si 2 fire de telina.se lasa sa fiarba pe jumatate, cam jumatate de. se scoate sa se raceasca, se presara cu codimente, oregano, cimbru , se impaneaza c 3-4 catei de usturoi.

se ia o tava si se unge cu ulei, se asaza carnea in mijloc.

separat se incinge in putin ulei ceapa pana se inmoie, se adauga ciupercile si se calesc impreuna pana se inmoie bine si ciupercile, vor lasa apa, dar nu conteaza.dupa ce s-au inmuita bine se toarna deasupra carnii in tava.

se taie cartofii felii mai groase si se asaza pe-o parte a tavii, morcovii se taie rondele si se asaza si ei in tava, la fel dovlecelul si rosiile. se asezoneaza cu vegeta si alte codimente, daca doriti si se introduce tava la cuptor dupa ce a fost incalzit in prealabil la 200 g. nu mai trebuie adaugata apa, fiindca e destula de la ciuperci. dupa jumatate de ora scoateti tava si intoarceti legumele pe partea cealalta sa se faca bine. mai turnati, daca va place un pahar de vin alb si dati iar la cuptor pt jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite pane cu piept de curcan si legume