Pulpa de curcan la cuptor

de Alina26 in Curcan, 19 Apr 2013 | 12265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g pulpa de curcan
  • 3 catei de usturoi
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 3 frunze de salvie
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 1 pahar de apa
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Incinceti cuptorul la 180°.

Spalati carnea,o sarati si piperati si o puneti in tava cu putin ulei de masline.Puneti usturoiul,rozmarin,salvia,vinul,apa,acoperiti cu o folie de aluminiu si il dati la cuptor circa o ora si jumatate.

Dupa o jumatate de ora  intoarceti carnea si inainte de 20 de minute luati folia de aluminiu si lasati sa se rumeneasca.

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in folie la cuptor