Pulpa de curcan la cuptor

de Alinutza80 in Curcan, 27 Mai 2012 | 3672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa mare de curcan(nu stiu exact gramajul)
  • coriandru
  • amestec de piper rosu,alb,verde si negru
  • usturoi
  • sare
  • rozmarin uscat si verde
  • ulei de masline
  • vin alb
  • sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Pulpele se pun la marinat de cu seara. se condimenteaza, se pun cativa catei de usturoi sfarmat, rozmarinul uscat, uleiul , vinul si putin sos de soia.Se pune intr-o punga si se lasa pana a doua zi.

Intr-o tava se aseaza pulpa impreuna cu marinata din punga. Se adaugam rozmarin verde si apa suficienta cat sa se faca timp de aproape doua ore cat stau la cuptor.

Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se pun in cuptorul incins. Dupa o ora indepartam folia  pentru ca pulpele sa se si rumeneasca.

Am servit cu piure de cartofi si salata verde.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curcan ardelenesc