Puiut de mai

de vero_closca in Pui, 26 Apr 2010 | 4744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 3 rosii decojite
  • 1 morcov
  • 2 fire ceapa verde
  • 100g masline negre
  • curry
  • sare
  • piper
  • chili
  • 2-3linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puiut de mai:

pieptul de pui si legumele se curata,se spala si se usuca.se caleste puiul taiat fasii cu morcovul taiat rondele. dupa ce se coloreazqa putin puiul se adauga dovlecelul taiat cuburi mai mari,ardeiul tot cuburi,ceapa solzisori.
 se calesc 5 min dupa care se adauga 1/2 cana de apa si se lasa inca zece minute la foc mediu dupa care se pun rosiile taiate de aceeasi dimensiune cu dovlecelul,ceapa verde taiata ca pt salata,maslinele, condimentele si se mai lasa 5 min.
 se asezoneaza cu patrunjel si se serveste cu orez prefiert preparat dupa instructiunile de pe pachet. pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Puiut de mai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tava cu legume la aburi