Puisori veseli

de alice_frumi in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2010 | 4563 vizualizari

 

Un aperitiv gustos si..........frumos.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 lingurite mustar
  • patrunjel
  • 12 boabe de piper
  • morcov
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puisori veseli:

Se fierb ouale tari si le cureti de coaja. Le tai pe jumatate pe lungime si scoti cu grija galbenusurile pe care le pisezi cu furculita. Le amesteci cu mustarul si pui compozitia in jumatatile de ou. Le pui frunzulite de patrunjel drept aripioare, boabe de piper in loc de ochi si bucatele micute de morcov drept cioc.

 

TIPS-URI

1

Ca sa le cureti mai usor de coaja, dupa ce au fost fierte ouale le bagi in apa rece si le lasi 5  minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Puisori veseli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu sunculita taraneasca si ardei, in felii de paine