Puisor aromat la cuptor

de CameliaR in Pui, 12 Apr 2016 | 4113 vizualizari

 

Avea in frigider un puiut mic, asa ca am decis ca este timpul sa ii fac cunostinta cu frumosul meu cuptorul. :) I-am facut un masaj cu putin ulei si cateva condimente, iar apoi l-am invelit si l-am pus la rumenit. Fraged, crocant, gustos si foarte aromat.   

 

INGREDIENTE

  • 1 puisor
  • ulei de masline
  • 1 punga pentru cuptor
  • praf de usturoi
  • condimente pentru carne de pui
  • boia dulce
  • piper macinat
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puisor aromat la cuptor:

Curatam si spalam puiutul. Presaram deasupra puiului praf de usturoi, boia dulce, condimente pentru carnea de pui, piper si sare. Pune ulei de masline si masam usor puiul. Introducem puiul in punga pentru copt. O legam si o asezam intr-o tava tapetata cu hartie. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 200 grade C. Lasam la cuptor 45 de minute iar apoi scoatem tava si taiem punga cu o foarfeca. Introducem din nou puiul in cuptor si il lasam pana se rumeneste frumos. Se serveste cu piure, cartofi la gratar sau legume. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Puisor aromat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu afumatura