Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Puiul il spalam bine si-l curatam de impuritati.Ceapa o taiem fidelute.Ficatul il curatam de pielita,il saram si piperam si-l amestecam cu ceapa taiata. Umplem puiul cu ficat si ceapa si-l prindem cu 2 scobitori ca sa nu iasa umplutura.
Uleiul de masline il amestecam cu sare,piper si mustarul frantuzesc si ungem puiul.Il asezam intr-un vas de yena si-l da-m la cuptor la 200 grade pentru 1 ora.Il putem servi alaturi de o salata sau cartofi,orez.Pofta buna.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola