Pui toscan

de anuta in Pui, 15 Iul 2016 | 8731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate,
  • o legatura de patrunjel verde,
  • o mana de spanac frunze,proaspat,
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei de masline,
  • un paharel de vin roze,
  • sare,
  • piper,
  • legume deshidratate fara sare,
  • 3 foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui toscan:

Pulpele dezosate spalate si zvantate,se subtiaza in partile mai goase apoi se sareaza,pipereaza si se dau cu un praf de legume deshidratate. Se fierb frunzele de spanac in apa cu sare cca 5 minute,apoi se scurg se trec sub jet de apa rece. Patrunjelul spalat si curatat ,numai frunze,se da la blender cu spanacul scurs bine,cu 2 linguri de ulei,un praf de sare,usturoiul si 2 linguri de vin.Se formeaza o pasta cu care se unge fiecare bucata de pulpa apoi se ruleaza fiecare cu grija,mai lejer,si se prinde cu cate 2 scobitori de bambus.Se aseaza fiecare rulou,unul langa altul,in tavita,se stropesc cu restul de vin,se mai adauga si apa,un praf de sare ,o lingura de ulei si foile de dafin si se da la cuptor cca.30 minute pana se rumenesc frumos.Se scot din tavita ,se indeparteaza scobitorile si se servesc calde cu ce garnitura dorim alaturi de o salata asezonata.  Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui toscan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

18.07.2016, 08:38

tina58 1

29.07.2016, 12:09

Eu as renunta la blender si as cali spanacul in putin ulei cu sare, piper si usturoi tocat peste care as pune si patrunjelul (la care se poate renunta, nu este obligatoriu) si as pune asa amestecul peste pulpe pentru ca adera mai bine la carne si nu iese pe afara, si cred ca e si mai gustos asa.

anuta 1

29.07.2016, 17:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu pulpe de pui la cuptor