Pui pe sticla (nr.2)

de vero_closca in Pui, 21 Apr 2010 | 3484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare
  • 6 capatani de usturoi
  • 3 dovlecei tineri
  • 6 rosii mai mici
  • 1/2 pachet de unt
  • un buchetel de verdeata(patrunjel,marar,cimbru,2 foi de dafin)
  • sare
  • piper
  • boia dulce(sau iute pt cine prefera picant)
  • o cescuta de supa de pui sau legume.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla (nr.2):

puiul se curata,se spala,se usuca si se unge pe exterior si interior cu untul(amestecat inainte cu sare,piper,boia si verdeturile tocate marunt) si se aseaza peste o sticla umpluta pe jumatate cu apa.

legumele se spala si se taie astfel: usturoiului i se taie putin partea de sus,dovleceii se taie in sferturi sau felii,la fel si rosiile.puiul se aseaza intr-o tava iar legumele se aseaza alaturi.se presara cu putina sare si piper,se toarna supa si se introduce tava la cuptor,la foc mediu pt aproximativ o ora.din cand in cand puiul se inteapa pt a vedea daca s-a facut si se stropeste cu sosul din tava.

se serveste cu legumele coapte.pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla (nr.2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura la tigaie