Pui pe sticla cu cartofi la cuptor

de iunik in Pui, 18 Mar 2013 | 21854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 8 cartofi de marime medie
  • 2 morcovi
  • sare,piper
  • ulei
  • 200 ml apa
  • boia de ardei dulce
  • foi de dafin
  • praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla cu cartofi la cuptor:

Se spala puiul,se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce ,dupa care se umple o sticla de bere de 1/2l cu apa,iar puiul se baga pe sticla.

Se pun apoi in tava 200 ml apa si puiul si se da la cuptor.Se curata cartofii si morcovii,se spala si se taie felii mai mari si se condimenteaza cu sare,piper,se adauga ulei si foi de dafin.Se pun apoi intr-o punga,se leaga la gura si se pun in tava langa pui.Se introduc din nou la cuptor pentru 40 min.Timpul depinde de cuptor,daca nu s-a rumenit puiul se mai lasa cam 15-20 min.

Cand este gata se poate servi cu muraturi sau salata din legume proaspete,depinde de sezon.pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu cimbru si vin