Pui marinat

de Rahela Velicu in Pui, 17 Aug 2018 | 3230 vizualizari

 

Cel mai fraged, aromat si gustos pui!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura de condimente pentru pui 100% Bio de la Delikat
  • 1 lingura de oregano
  • un praf de ardei boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui marinat:

Carnea de pui o spalam si o crestam (optional).

Intr-un bol amestecam uleiul cu zeama de lamaie si cu condimentele. Dam fiecare bucata de pui prin marinada, o asezam in vasul in care le coacem si dam la frigider pentru minim 30 de minute.

Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 50-60 de minute, timp in care mai rasucim carnea de pe o parte pe alta.

TIPS-URI

1

Se pot servi cu diverse garnituri.

2

Porniti si functia de ventilatie a cuptrului, daca aveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui marinat la cuptor