Pui lionez

de Sidy in Pui, 30 Oct 2010 | 5030 vizualizari

 

Va rog sa scuzati calitatea pozelor ! Sincer...nu stiu ce prostioare oi fi facut de au iesit asa ...in ceata !

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe pui
  • 1 ceapa rasa
  • 1 lingura unt
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 200 ml smantana
  • 1/2 lamaie
  • 2 galbenusuri
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui lionez:

 

Pulpele se dezoseaza si se taie in bucati mai mari.
Ceapa se caleste in unt pina devine sticloasa , apoi se adauga bucatile de carne fara pielita si se inabusa in putina apa sau supa de pui.Cine doreste ca pulpele sa fie crocante le poate da la cuptor 30 minute intr-o punga Knorr.
Cand carnea este moale, se adauga smantana,ciupercile, sare si piper, se mai inabusa cateva minute, apoi se adauga galbenusurile frecate cu zeama de lamaie, fara sa mai fiarba.
Se serveste cu garnitura de orez, mamaliguta sau ce va place voua mai mult...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui lionez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Corinuta 1

30.10.2010, 13:39

dupa ingrediente tare bun tre sa fie!

mena29 1

30.10.2010, 19:31

Laly 1

31.10.2010, 00:37

Asa zic si eu Sidy nu mananc poza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute