Pui cu salvie umplut cu orez

de aziz in Pui, 17 Mar 2011 | 4186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg
  • 125 gr orez (de care doriti, eu am pus cu bobul rotund)
  • 2 cepe mari
  • o mina patrunjel verde
  • citeva frunze de salvie
  • jumatate de lingura oregano uscat
  • usturoi 3-4 catei
  • o lingura supa instant
  • o lingurita sare
  • un vf de lingura piper
  • un vf de lingura turmeric
  • un vf de lingura curry
  • un vf lingura scortisoara
  • citeva linguri cu ulei (3-4)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu salvie umplut cu orez:

spalam bine puiul .

facem o pasta din toate condimentele si uleiul.

punem o lingurita din amestec in orez .

punem inauntru, in pui, patrunjelul verde intreg si o jumatate de ceapa si orezul condimentat +un catel de usturoi.

acum facem mici incizii cu vf cutitului  in piept, in picioare, in care vom pune bucatele de usturoi.

masam apoi puiul cu pasta din condimente si lipim peste frunzele de salvie si oregano

il inchidem in folie de aluminium sau in punga pt cuptor.

se pune jumatate cana apa fierbinte in punga dupa care se inchide si se da la cuptor 200 grade ,cam 40-50 minute

se scoate, se deschide punga se stropeste cu supa din punga si se mai da putin in cuptor pina se rumeneste frumos.

se serveste cu salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu salvie umplut cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

mamaieelena 1

20.03.2011, 13:22

buuuuunn

aziz 1

20.03.2011, 14:11

mamaie,adevarat e oale si ulcele dar a fost extraordinar de bun

MVMih 1

28.03.2011, 14:42

Arata super. Trebuie sa fie tare bun. Nici eu nu prea am folosit salvie pana acum. E o reteta de facut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi la vas de yena